Jedi na žlico.si

Jedi na žlico

Domov – Jedi na žlico

Spletna stran Jedi na žlico je namenjena vsem ljubiteljem enolončnic, okusnih juh in obar. Enolončnice ali jedi na žlico so jedi, ki jih najpogosteje pripravljamo v enem loncu in jih pojemo na žlico. Za pripravo jedi na žlico predvsem potrebujemo kakovosten lonec.

Vsako gospodinjstvo mora imeti pri hiši vsaj en večji lonec, najboljši so litoželezni, saj so praktično neuničljivi. Sama enolončnice najraje kuham v velikem keramičnem pekaču s pokrovom, odličen pa je tudi ognjevaren stekleni pekač za enolončnice. Običajno za pripravo enolončnic uporabljamo lonce iz nerjavečega jekla, dobri pa so tudi stari lonci naših babic. 

Pod imenom enolončnica in jedi na žlico si predstavljamo mnoge jedi, včasih tudi tiste, ki jih jemo tudi z vilicami.

jedi na žlico

Kuhanje in kulinarika imata veliko skupnega z našim dobrim počutjem! S pravilnim prehranjevanjem, z uživanjem veliko sadja in zelenjave, našemu telesu zagotovimo dovolj nujno potrebnih antioksidantov! Vabljeni na spletno stran Soria Natural, ki nam z izdelki iz narave pomaga do boljšega počutja!

Lahkotni in zdravi recepti! Poglej tukaj!

 

Razvajanje z zdravo hrano! Poglej več!

Na facebooke imam skupino Jedi na žlico, ki je v kratkem času dosegla res veliko članov. V skupini pride pogosto do vročih debat kaj je na žlico in kaj ni. Na tem spletnem mestu bom poskusila zbrati različne kategorije jedi na žlico:

jedi na žlico s fižolom
Jedi na žlico s fižolom

 

juhe in obare
Recepti za najboljše obare

 

enolončnice z mesom
Enolončnice z mesom
Krompirjeve jedi na žlico
Krompirjeve jedi na žlico
zelenjavne enolončnice
Zelenjavne enolončnice
jedi na žlico brez mesa
Jedi na žlico brez mesa

 

Show Buttons
Hide Buttons